WSVS Mengmeststrooier v1.0.0.0

WSVS Mengmeststrooier v1.0.0.0

Dit is de mesttankmodule voor het Lizard Wide-Span Vehicle System (WSVS). Dit werktuig werkt als een standaard mesttank wanneer het aan de WSVS-tractor is gekoppeld. Deze mesttank is voorzien van een geïntegreerde sleepschoenstrooier.
Voertuigsystemen met grote overspanning zijn een gespecialiseerd type landbouwvoertuig dat aanzienlijk groter is dan de breedte van typische voertuigen. Het voornaamste doel achter het gebruik van voertuigen met grote overspanning in de landbouw is het minimaliseren van bodemschade veroorzaakt door landbouwvoertuigen.
Vereiste modificatie: Wide Span Vehicle System

WSVS SS24
Prijs: 75.000 $
werkbreedte: 13 meter
Capaciteit: 24.500 liter

Auteur:
Dogface, BDBSSB


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.


Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!