Volvo EWR150 v1.0.0.0

Volvo EWR150 v1.0.0.0

Dit is een FS22 Volvo EWR150 uitvoering. De mod is niet van mij. Iemand probeert de conversie te maken, maar de mod kwam met veel problemen naar me toe, dus ik los alle problemen op en maak de mod speelbaar. Deze mod maakt gebruik van emmers van Mecalac en Case CX245, beide van FSMiner.

Als je de mod leuk vindt, gebruik het dan, als je het niet leuk vindt, gebruik het dan niet. Vermijd onnodige opmerkingen.

Auteur:
TMP, perry FS22 Nonnus


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.


Het beste FS22 Graafmachines mods

1 Response

  1. Eddy Lombroso says:

    hello mate can i have the map

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!