Dezeure Trailers-pakket BETA v1.0.0.0

Dezeure Trailers-pakket BETA v1.0.0.0

Het Dezeure afvalcontainerpakket voor Farming Simulator biedt een realistische en meeslepende ervaring voor spelers die geïnteresseerd zijn in het beheer van landbouwafval.

Dit pakket bevat twee soorten afvalcontainers, die zich onderscheiden door hun asconfiguraties en laadvermogens:
2-assige afvalcontainer: Met een laadvermogen van 21 ton is deze afvalcontainer ontworpen voor middelzware afvalverwerkingstaken. Het is perfect voor kleine tot middelgrote boerderijen die een effici├źnte afvalverwerking vereisen zonder dat er grotere apparatuur nodig is.
3-assige dumpster: Deze grotere dumpster heeft een laadvermogen van 24 ton, waardoor hij ideaal is voor extensieve landbouwactiviteiten. De extra as zorgt voor een betere stabiliteit en gewichtsverdeling, waardoor het transport van zwaardere afvalstoffen mogelijk is.
Beide afvalcontainers zijn zorgvuldig gemodelleerd om hun tegenhangers in de echte wereld te weerspiegelen, zodat spelers een authentieke ervaring hebben tijdens het beheren van hun virtuele boerderijen. Of het nu gaat om het transporteren van gewasresten, het beheren van veeafval of het verwerken van andere agrarische bijproducten, het Dezeure afvalcontainerpakket voegt een nieuwe laag diepte toe aan de Farming Simulator-gameplay.

Auteur:
THE KING IS BACK LuxFarm-Ls


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.


Het beste FS22 Aanhangers mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!