Chamberlain Mark 2 Combineer boor v1.0.0.0

Chamberlain Mark 2 Combineer boor v1.0.0.0

G'dag allemaal.
De eerste van de productielijn met mods voor de Itch.io-pagina is de Chamberlain Mark II-maaidorser. Deze boormachine is een nieuwe versie van de 8350 JD-boormachine van het ARM-team, maar met Chamberlain-branding en kleuren.

Functies:
Chamberlain-branding in zowel de winkel als op het model zelf,
2 kleuropties op zowel de hoofdkast als de velgen, Chamberlain Orange voor vroege modellen geproduceerd eind jaren zestig, begin jaren zeventig, en Chamberlain Yellow, de latere voorbeelden van deze boormachine werden in het echt geschilderd.

Dit was een mod-bewerking die ik vorig jaar heb gemaakt toen ik XML's leerde + kleuropties. Alle eer gaat naar het ARM-team voor het maken van het model.
Ik hoop dat je een toepassing vindt voor deze maaidorsers op je virtuele velden!

Auteur:
TJM (Blackswan-modding)


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.


Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!