JOHN DEERE 2720 5 SCHIJFRIPPER V1.0

JOHN DEERE 2720 5 SCHIJFRIPPER V1.0

Op een bepaald moment in de landbouwgeschiedenis had de industrie een idee. Laten we een schijf en een ripper combineren om twee taken tegelijk te doen! En zo was het, de diskripper was geboren. Deze John Deere 2720 is de opvolger van de redelijk succesvolle John Deere 512 en maakt het anno 2021 nog steeds.

Deze mod heeft twee opslagopties van dezelfde mod, een die ondergronds doet en een die ploegt. Je kunt het beide kanten op hebben!

$ 55.000 Prijs
200 pk vereisten
3.75m werkbreedte
Keuze tussen ploeg- of ondergrondfunctie in de winkel!
Optionele rolmand met mesrand
Opties voor bandenspatbord
De nieuwste release bevat stopopties voor functie en rollen en bijgewerkte visuals.

Met dank aan Cunningham Modding voor de banden!

Shoutout naar LBJ Modding voor het maken van deze originele mod, Blue Modding voor het doen van de 19 conversies, en Appalaches Modding voor het maken van de 12-foot versie in 19. Ik heb specifieke toestemming om dit vrij te geven van de laatste modder, dus hier is het! Genieten van!

Auteur:
Rooster Mods, Cunningham Modding, 46 Mods, LBJ Modding, Blue Modding


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!