Calmsden Farm Edit v1.0.0.0

Calmsden Farm Edit v1.0.0.0

Goede middag vrienden. Ik presenteer u een licht gewijzigde kaart van CALMSDEN. Hoewel het vroeger een geweldige kaart was, maar ik heb hem ook verbeterd en speelbaarder gemaakt.
En dus. De hoofdbasis is opnieuw ontworpen, alle hangars erop zijn ongeveer 1,5 keer vergroot, er is een klein platform voor verschillende doeleinden toegevoegd. Het terrein aan de basis is enigszins aangepast en verbeterd. Omdat de basis in schaal was vergroot, moest de buitenkant van de basis volledig opnieuw worden gedaan, en het was ongeveer gelijk aan de standaard CALMSDEN-kaart. De velden bij de basis zijn ook lichtjes vernieuwd. Vanaf de hoofdbasis is een nieuwe uitgang naar de stal toegevoegd. De silo werd verplaatst naar een meer geschikte locatie. Op het oude terrein van de silo staan nu loodsen voor bulkgewassen (voor hooi, gras, etc.)
De stad is op sommige plaatsen een beetje verfraaid, er zijn verschillende vegetaties en verschillende objecten toegevoegd. Op sommige plaatsen moesten botsingen op poorten en wickets worden verwijderd om de speelbaarheid te verbeteren. De respawn-punten van het personage zijn gewijzigd, het gebied rond het huis is enigszins gewijzigd.
Ook zijn de hangars in de stal bijna 2 keer vergroot, nu is het mogelijk om daar apparatuur te plaatsen. Ook is het gebied rond de stal enigszins opgeknapt.
Het terrein en de hangar zijn opnieuw ingericht bij de BGA, er zijn silo's toegevoegd. Bij de BGA is een terrein gemaakt voor bedrijfsgebouwen. Ook in de buurt is er een veredeld veld om zelf te ploegen. Er is een asfaltweg naar de BGA.
Het kippenhok, de stal en de schaapskooi waren enigszins veranderd. Poorten toegevoegd aan de varkensstal en aan de schaapskooi. Er werd een doorgang gemaakt naar een verborgen veld bij de stal.
De wegen op de PDA zijn gecorrigeerd, maar de locatie bij de BGA op de PDA wordt niet weergegeven, omdat een foto van het echte gebied in de PDA is ingesloten en ik zou deze foto niet willen wijzigen.
De starttechniek is gewijzigd. Verschillende stijlen op de kaart opgelost, enigszins geoptimaliseerd. Het sneeuwmasker is aangepast. Veldprijzen zijn aangepast en verlaagd.
Vrienden, ik heb de kaart voor mezelf opnieuw gemaakt en heb deze niet met de auteur gecoördineerd. En nu deel ik deze kaart met jou. Als u deurstijlen vindt of iets dat moet worden gerepareerd, schrijf dan in de opmerkingen. Indien mogelijk zal ik proberen om alles op te lossen.

Auteur:
Oxygendavid, Matisse212


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!