Eerste blik op productieketens in FS22

Eerste blik op productieketens in FS22

Start uw productieketens in Farming Simulator 22! En stop niet met het verkopen van de tarwe na de oogst. Lever het in plaats daarvan in bij de graanmolen, zodat het wordt verwerkt tot meel en breng het naar de plaatselijke bakker. Dan bepaal jij wat ze ermee doen!

Nieuwe gebouwtypes, winkels en bedrijven

Eerste blik op productieketens in FS22

Dus, wat is er precies nieuw? Er zijn veel nieuwe soorten gebouwen in Farming Simulator 22. Hoewel sommige al op de nieuwe kaarten zijn geplaatst en klaar zijn om je goederen mee te nemen voor verdere verwerking, kun je ze ook zelf bouwen – waardoor ze je bedrijf worden om je landbouwbedrijf uit te breiden. Aangezien de functie nog in uitvoering is, zullen we u vandaag niet alles laten zien.

Een van de bedrijven die onderdeel uitmaakt van een productieketen is de bakkerij. Als je inkomsten wilt genereren uit heerlijke taarten of luchtig brood, moet je ze voorzien van bloem, suiker en boter en andere ingrediƫnten. Om die te krijgen, moet je andere schakels van de keten bezoeken, zoals de graanmolen, de zuivelfabriek of de suikermolen.

Je nieuwe brood en boter

Eerste blik op productieketens in FS22

Hoe u de ene grondstof van het ene punt naar het andere krijgt, is uw keuze: of u haalt het zelf op als uw landbouwbedrijf veel goederen kan verwerken of laat de bedrijven het zware werk doen – uiteraard tegen betaling. De graanmolen of suikermolen laat je bijvoorbeeld zelf bepalen of je de bewerkte goederen zelf naar de volgende schakel in de keten vervoert of dat de molens ze leveren.

In het geval van de bakkerij kun je ook beslissen of ze de geproduceerde goederen rechtstreeks verkopen of dat je ze distribueert naar de plaatselijke supermarkt, het restaurant of de boerenmarkt om nog meer inkomsten te genereren. Op de een of andere manier, als je manden vol vers gebakken brood verkoopt in plaats van alleen de geoogste tarwe, verdien je meer geld.

Vooral omdat je niet alleen verschillende opties hebt over wat je wilt produceren, je kunt ook meerdere producties tegelijk starten. Zorg er wel voor dat u de nodige middelen ter beschikking stelt om de productie draaiende te houden.

Meer info volgt – blijf op de hoogte!

Eerste blik op productieketens in FS22

Binnenkort gaan we dieper in op productieketens in Farming Simulator 22! En als je het nog niet in je agenda hebt gemarkeerd, mag je de FarmCon van dit jaar niet missen! Van 21 juli tot 23 juli streamen we dagelijks en presenteren we je veel nieuws over de game. Het is gratis te bekijken.

Auteur:
Farming Simulator


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.




Het beste FS22 auto's mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!