Ford 8000-9600 Tractorpakket v1.0.0.0

Ford 8000-9600 Tractorpakket v1.0.0.0

Ford 8000-96000-trekker
Nou, nadat orkaan Helene de meesten van ons hier in Appalachia in het donker achterliet zonder stroom, mobiele service, internet en ernstige overstromingen in sommige delen. De dag dat ik deze tractor wilde vrijgeven, lag ver achter ons. Maar gelukkig is alles weer up and running, dus ik kan hem aan iedereen geven.
Een achtergrondverhaal, voor de context. Dit was mijn eerste model-naar-game tractor mod van FS19, en dat was te zien. Vooral nadat ik het naar FS22 had geconverteerd. Deze versie bestond oorspronkelijk uit twee aparte mod-mappen die in één waren gezipt. Ik begon het model zelf opnieuw te maken in Blender ergens in 2022. Ik heb de open station-versie bijna 3 jaar geleden geconverteerd, en een volger heeft de cab-versie geconverteerd en naar mij gestuurd (als je dit leest, laat me dan weten wie je bent, zodat ik je in de credits kan toevoegen). Ik verloor echter mijn interesse in het werken aan deze mod, alleen al op basis van de hoeveelheid werk die nodig was. Ik besloot dat sommige projecten bijna voltooid waren om door te gaan en het aan te pakken. Dus hier is 3 jaar aan werk, volgepropt, ik bedoel voltooid in ongeveer 3 maanden.

Functies:
Tractormodellen, de oude versie had alleen de 8600 en 9600. Deze versie heeft de 8000, 9000, 8600 en 9600.
Gedetailleerder motormodel. Let op: het is nog niet helemaal af. Het zal klaar zijn voordat deze tractor wordt omgebouwd tot FS25.
Aangepaste kaarten voor terrein en slijtage, iets wat de FS19-versie niet had.
Eén mod-map in plaats van twee. Wat de bestandsgrootte drastisch verkleinde.
Meer gedetailleerde bestuurderspost en cabine. Ik heb nieuwe vloeren voor beide versies gemodelleerd, een HVAC-systeem op basis van referentiefoto's en stoffering aan de cabine toegevoegd.
Nieuwe geluiden gebaseerd op het daadwerkelijke Ford-motormodel
Wielopties, waaronder dubbele sneeuwschuivers en ruitvormige voorwielen.
Optioneel frontgewicht.
Opties voor uitlaatpijpen.
Laadbeugels.
Functionele verbindingsslangen.
Cabinedeur openen met muisbediening.

Auteur:
Whiskey Sierra Modding


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Tractoren mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!