Sisu Forest Machine Transport v1.0.0.0

Sisu Forest Machine Transport v1.0.0.0

Sisu Polar Carrier Bosmachinetransport. WIJ ZIJN TROTS
WANNEER WIJ DE BROCHURE ONTVANGEN
ONTWORPEN IN FINLAND
SISU POLAIRE COLLECTIE
Sisu Polar, dat voldoet aan de Euro VI-normen, is geboren om de veeleisende en veranderende omstandigheden van het Noorden te weerstaan. De basis van het hele ontwerpproces is de wil geweest om met de hedendaagse toptechnologie een gereedschap te maken dat geschikt is voor Finse professionals. VERNIEUWD INTERIEUR POLAR CARRIER VERPLAATST NU MACHINE ELKE MACHINE NOG GEMAKKELIJKER.
DE NIEUWE FUNCTIES DIE VOOR CARRIER BESCHIKBAAR ZIJN, MAKEN DEZE WENDBAARDER, PRESTEREND EN DE MEEST VEELZIJDIGE OP DE MARKT.
Gewichtsverdeling
Met de SISU Polar Carrier is er qua gewicht geen probleem met de achterkant van de auto, aangezien het technisch maximaal toegestane onderstelgewicht 33,5 ton bedraagt. Door de voorwielbasis met 50 mm te verkorten is het zwaartepunt aanzienlijk naar voren verplaatst, waardoor de aslasten binnen de toegestane grenzen blijven.

Framestructuur en grille
Het dubbele frame over de volledige lengte van Carrier maakt een constructie mogelijk zonder hulpframe tussen de 2e en 3e as, waardoor het lagere niveau van het rooster en het zwaartepunt van de lading zo laag mogelijk zijn. De afstand tussen de 4e en 5e as is ook met 90 mm verkort om een zachtere laadhoek te bereiken. Aan de achterhelling van het rooster is een gatenmes met zwevende functie bevestigd.

As-functies
Het bekende 2e as printen en 5e as drukhalvering van de 5-assige SISU Polar Rock is nu ook beschikbaar voor Carrier.

Afstandsbediening
De werklampen en de hydraulische achterklep van het machinetransportrooster kunnen nu ook op afstand worden bediend.

PA-tank
De Carrier is uitgerust met een E-type goedgekeurde aluminium brandstof- en AdBlue-combinatietank.

Auteur:
Lodge Forestman


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Vrachtwagens mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!