Loma Montana-kaart v1.0.0.0

Loma Montana-kaart v1.0.0.0

FS22 Loma Montana 4X
Ik heb geweldig nieuws! Als alles goed gaat, ben ik van plan dit weekend een VROEGE bètatest van de kaart uit te brengen. Voordat je al te veel hoop krijgt, moet je je realiseren dat de kaart nog lang niet af is, maar in de komende paar dagen zou ik het hele terrein voltooid moeten hebben, de wegen klaar moeten zijn, het grootste deel van het gebladerte geschilderd moeten zijn en alle veldafmetingen klaar moeten zijn. Ik zal een tijdelijk verkooppunt plaatsen en tijdelijke bruggen om de rivieren over te steken.

Waarom zou ik zo'n vroege versie uitbrengen? Er zijn verschillende redenen, maar vooral: ik wil dat de velden worden getest, dat mensen ervoor zorgen dat ik niets heb gemist met het terrein, dat de kaart door veel verschillende computersystemen moet worden afgespeeld om te zien hoe deze presteert, en het allerbelangrijkste: ik Ik wil dat je bekend raakt met de kaart, zodat je kunt helpen bij de beslissingen die je in de toekomst moet nemen.

Verwacht alsjeblieft niet dat je een savegame start en dat spel kunt voortzetten voor toekomstige versies. Er zal nog zoveel veranderen dat je save-game hierdoor kapot zou gaan. Ik ben ook niet van plan om 10 versies uit te brengen. Ik hoop dat ik door dit proces het aantal versies kan beperken voordat het project is voltooid.

Houd er ook rekening mee dat de kaart een schil van het eindproduct zal zijn. Er zijn zoveel details toe te voegen die het gevoel ervan compleet zullen veranderen.
Wat blijft er over vraag je? Hier zijn slechts enkele dingen die een grote impact zullen hebben op de kaart die nog moet worden voltooid……

Breng grensterrein in kaart (bijna klaar, maar heeft een paar aanpassingen nodig). Dit gaat een GROOT onderdeel zijn van het gevoel van de kaart. Je zult het geweldig vinden.
De stad Loma. Ik ben bezig met het samenstellen van te plaatsen huizen en andere gebouwen. De stad zal veel leuke details bevatten. Dit zal op zichzelf een groot project zijn.
Aangepaste "nietje" -gebouwen. We zijn van plan het café, de winkel, het postkantoor, de kerk, de vier graanliften en een paar andere aangepaste constructies te bouwen. Het zal het realisme echt vergroten.
Aangepaste bewegwijzering. Dit komt dichterbij dankzij LJR Modding. Ga hem eens bekijken op Facebook. Hij doet geweldig werk.
Aangepaste blad- en grondtexturen. Ik ben van plan om een TON op dit gebied te doen, omdat dit voor mij een kaart op zichzelf kan zijn. U zult merken dat er al enkele wijzigingen zijn doorgevoerd.
Toe te voegen gewassen. Ik ben van plan een paar andere gewassen toe te voegen die in het gebied worden verbouwd.
Terrein met meerdere hoeken.
Verschillende andere functies die de gameplay en onderdompeling zullen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor het steunen van mijn werk. Als deze kaart mijn tijd waard kan blijken te zijn, heb ik al drie ideeën in gedachten voor een uniek kaartproject dat de game nog niet echt heeft gezien. Er zijn slechts twee dingen die mij ervan weerhouden inhoud te blijven maken. Ten eerste als het aan het einde van het project niet op zijn minst het minimumloon waard is (dit is de deal die ik heb met mijn vrouw) en ten tweede als het project is gelekt. Respecteer alstublieft de tijd die ik al heb geïnvesteerd en deel de kaart met niemand of waar dan ook.
Ik ben blij om u kennis te laten maken met de kaart en kijk uit naar uw feedback! Ik zal binnenkort meer details hebben.
Geen Creek Farms

Auteur:
No Creek Farms


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!