Fastrac 8330 v1.0.0.0

Fastrac 8330 v1.0.0.0

Veel plezier met de kleine
15 jaar geleden had Tronxyyy een gepassioneerde relatie met tractoren en hij wist dat hij meer kon doen om ze nog krachtiger te maken. Dus begon hij zijn eigen werkplaats voor het afstemmen van tractoren, genaamd AgriPerformance.
In het begin was het moeilijk om klanten te krijgen omdat veel mensen sceptisch stonden tegenover het idee om hun tractoren te tunen. Maar John zette door en stopte al zijn kennis en ervaring in de werkplaats.
In de loop van de tijd is AgriPerformance bekend geworden om zijn uitzonderlijke prestaties en klanttevredenheid. Steeds meer boeren en boerderijen wendden zich tot AgriPerformance om hun tractoren te verbeteren en hun efficiëntie in het veld te vergroten.
Tronxyyy en zijn testrijder Trorsten73 hebben hard gewerkt om hun vaardigheden te verbeteren en op het snijvlak van technologie te blijven. Ze investeerden in moderne apparatuur en training om ervoor te zorgen dat elke tractor die de fabriek verliet in perfecte staat was.
Tegenwoordig is AgriPerformance een van de bekendste bedrijven in de branche. Het heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn werk en klanttevredenheid, en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd die steeds terugkomt.
Tronxyyy is trots op wat het heeft bereikt en dankbaar voor de steun van haar klanten en medewerkers. AgriPerformance staat nu synoniem voor kwaliteit en prestaties in de tractortuning-industrie.
JCB Fastrac 8330 van AgriPerformance
Wat is er veranderd
Er werd een nieuwe V8-motor geïnstalleerd
Cilinderinhoud 11.419 l bij 2800 tpm
Er werd ook een bijkomende kernveldoptimalisatie uitgevoerd
Oude prestatiegegevens 348PS. En 1.140 Nm.
Nieuwe prestatiegegevens Max. 611 pk en 1.733 Nm
Versterkte cardanas om het toegenomen vermogen aan te kunnen
Verstevigd chassis om de enorme extra belasting te weerstaan
Compleet nieuw, verstevigd onderstel met nieuw framenummer (ingebed op de daarvoor bestemde plaats)
Er is een verbeterd remsysteem geïnstalleerd
Versterkte achteras (grotere as)
Ook hier heeft het zijn eigen gewicht
11,09 ton steeg tot bijna 19,08 ton. Dit komt door de enorme winst (verplicht om de gewenste tractie te garanderen)
Nieuwe aftakas voor en achter geïnstalleerd, met 1.000 tpm, zachte start
Ook de bandenvarianten zijn veranderd door de gewijzigde assen
Verbeterd uitlaatsysteem
fanfare
Speciale dank gaat uit naar Thorsten73 voor zijn onvermoeibare inzet als tester en adviseur.

Auteur:
Tronxyyy


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Tractoren mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!