YUKON VALLEIKAART V4.0.0.0

YUKON VALLEIKAART V4.0.0.0

Yukon Valley V4.0-update
Alle hoofdbruggen aangepast zodat alle boten eronderdoor kunnen.
Ik heb FS Miners ec950 ec750 l350 en a60 Volvo-apparatuur ingebouwd in de kaart. De bedieningselementen van de graafmachines zijn gewijzigd voor FDR-bedieningen, dus geen conflict.
Hotspot toegevoegd voor nieuwe kalksteenmijn.
Bijgewerkte PDA voor nieuwe kalksteenmijn en wijzigingen in vuilmijn.

Ik ga eraan werken om alle RGC-producties de komende week in hun eigen categorieën te krijgen. Al het terrein rond de nieuwe veranderingen moet worden getest en bekeken. Dit was veel werk om de bruggen omhoog te brengen, dus er was zeker een terrein waar ik gek op was.

Je hebt een NIEUWE OPSLAG nodig om de terreinveranderingen voor bruggen weer te geven.

Yukon Valley V4.0-patch
Vaste deeltjeseffecten voor wortel-, aardappel- en suikerbietenrooiers.
Nieuwe modellen toegevoegd voor beton- en asfaltfabriek
Kleine .xml-bewerkingen

Ik wil de komende weken wat meer modellen aan fabrieken toevoegen en bewegwijzering aan iedereen toevoegen. Ik ga een paar keer op vakantie, dus ik wilde dit voor het weekend weg hebben. Niets is getest, zet deze gewoon samen met de beperkte tijd die ik heb.

GEEN NIEUWE OPSLAG NODIG!

Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden en stuur me zeker wat feedback. Goed of slecht, hierdoor kan de kaart alleen maar beter en beter worden.
Ik hoop echt dat jullie allemaal genieten van de Yukon. Ik heb er zeker van genoten om het allemaal voor jullie samen te stellen. Ik wil iedereen bedanken die me heeft geholpen met testen. Dankzij de testers heb ik de kaart in iets meer dan een maand na de lancering kunnen samenstellen. Bedankt en vergeet niet om het echt te houden!

 

Auteur:
Realistic Gaming Crew


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!