UnitConvert Companion v1.0.0.2

UnitConvert Companion v1.0.0.2

Deze mod is bedoeld om door de gebruiker te worden bewerkt en vereist dat de UnitConvert-mod werkt. Hernoem deze mod niet! Dit is een speciale set xml-bestanden die wordt geladen nadat alle andere mods (en de kaart) zijn geladen.
De xml-bestanden in deze mod kunnen alles doen wat je zou kunnen doen door de xml-bestanden van de basis UC mod te bewerken. De primaire focus van de metgezel is multiplayer, dus iedereen heeft dezelfde configuratie. Je kunt het echter ook in singleplayer gebruiken. Het enige dat de instellingen van deze mod overschrijft, zijn de waarden die zijn ingesteld in uw map modSettings (indien aanwezig).
Onthoud dat de modSettings-waarden alleen voor één speler zijn. De UnitConvert Companion is zowel single als multiplayer.
Instructies en een uitgebreide configuratie zijn te vinden in de xml-bestanden in deze mod. Nogmaals, dit is bedoeld om door u, de gebruiker, te worden bewerkt. Updates voor deze specifieke mod door mijzelf zouden zelden moeten komen.
OPMERKING: UnitConvert heeft de Amerikaanse eenheden erin ingebouwd. Je hebt deze mod NIET nodig als je alleen de standaardconfiguratie wilt gebruiken. Deze mod is bedoeld als een kwaliteit van leven mod voor diegenen die geen geavanceerdere configuratie in hun kaart(en) willen insluiten of de modSettings xml-bestanden willen bewerken (die alleen voor single player zijn).

Installatie-instructies
Volg deze eenvoudige stappen om uw vorige configuratie (indien aanwezig) in deze nieuwe versie te importeren.
Open uw bewerkte (vorige) versie, blader naar de xml-map en kopieer al uw xml-bestanden naar deze nieuwe versie. Overschrijf alle bestaande bestanden.
Optioneel, als u de bijgewerkte instructies bij deze mod wilt hebben, kunt u eenvoudig uw xml-vermeldingen van de vorige versie naar deze nieuwe versie kopiëren.
Updates voor deze mod, zoals ik al eerder zei, zullen zelden komen. Op dit moment is alles in bèta, dus dingen zijn onderhevig aan bugs/wijzigingen. Met de wijziging van de mod-naam moet u ofwel de oude FS22_TH_UnitConvertAddon hernoemen naar FS22_TH_UnitConvertCompanion OF de hierboven beschreven stappen volgen.

Auteur:
ThundR


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Overig mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!