Elm Creek 4X-kaart bewerken door Stevie V1.0

Elm Creek 4X-kaart bewerken door Stevie V1.0

Ik had meer land en ruimte nodig dan mijn standaardformaat Elm Creek Edit had voor het grote speelgoed, dus begon ik een gedetailleerde 4x-kaartversie te maken.

De nieuwe 4x-versie heeft alle originele bewerkingsfuncties zoals producties, extra gebladerte, aanpassing van de graslandlaag om de vervelende donkerbruine rommel aan het eind van het veld te verwijderen die door machines is achtergelaten, extra overschilderbare gebladerte- en grondlagen, aangepaste triggers en meer. De nieuwe bewerking behoudt hetzelfde hoge detail in alle nieuwe gebieden, de bosbouw is uitgebreid, nieuwe wegen en verkeer, de noordelijke graslanden zijn enorm uitgebreid waardoor de speler meer op de kaart kan creƫren, de 51 veldgebieden zijn een mix van klein tot zeer grote boxed en gevormd met missies. Veel veldgebieden kunnen door de speler verder worden uitgebreid door bomen te verwijderen, veel plaatsbare kavels worden plat en leeg geleverd, klaar om door de speler te worden bevolkt. Alles wat de kaarten nodig hebben, wordt geleverd in het winkel- en constructiemenu. Verkooppunten en opslaghoeveelheden zijn verhoogd om rekening te houden met de grotere velden en grotere hoeveelheden missieoogsten en nog veel meer.
Om de kaart af te spelen zoals bedoeld, wordt een high-end pc en GPU aanbevolen, samen met de LOD-afstand ingesteld op max in de aangepaste instelling voor de beste visuele look.

Pak het gedownloade bestand uit en plaats het zip-bestand van de kaart in je mods-map, laad en speel.
Met vriendelijke groeten en veel plezier met de kaart, Stevie.

Auteur:
Stevie


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!