Rheinhessen Map v1.0.0.1

Rheinhessen Map v1.0.0.1

V1.0.0.1
Vaste vliegende decoraties

Welkom in Rheinhessen. Deze kaart is een enkele kaart.
De kaart heeft 48 velden, de afmetingen variëren van 0,5 ha tot 14 ha.
Er werd een veld aangelegd met wijnstokken.
De kaart kreeg 16 eigen producties en 7 standaardproducties met eigen aangepaste XML.
Op de kaart zijn 8 eigen verkooppunten en 7 standaard verkooppunten geïnstalleerd.
Er zijn nieuwe soorten vulling toegevoegd: compost en afvallen, die als meststof kunnen worden gebruikt. Aardbeien- en chocoladeroomijs, maar ook slagroom en chocoladegranola werden verwerkt.
Er zijn nieuwe fruitsoorten geïnstalleerd, dit zijn klaproos, rogge, witte kool, rode kool, hop en lavendel.
Deze vruchten kunnen worden gebruikt om maanslakken, lavendelolie, hopthee, gemengde salade en rauwe koolsalade te maken.
Het terrein is vlak tot bergachtig.
In de winkel vindt u onze eigen aangepaste voertuigen en gereedschappen, die uw werk gemakkelijker moeten maken.
Er werden windturbines en zonnecellen geïnstalleerd, die bij de boerderij horen en dus wordt aan het begin van het spel geld bijgeschreven.
Er liggen nu motorboten op de rivier en een vissersboot op het meer.
In de rivier is een eilandkerk gebouwd.
Aan de rand van de kaart zijn enkele wooncomplexen gebouwd.
De groeisnelheid is aangepast.
De ruime binnenplaats ligt tegenover de autodealer. Aan het begin van het spel, in ieder geval met "nieuwe boer", bezit je 4 startvelden en de boerderij. Er is een royale startende vloot beschikbaar.
De PDA is herzien.
Diverse decoratieve objecten zijn liefdevol geplaatst. Decoratieve objecten zoals hotels, kerken, flatgebouwen en bruggen, maar ook bloemstukken, schuttingen en containers in verschillende variaties.
We wensen je veel plezier met het spelen van de kaart, hopelijk zul je veel leuke drukke uren op de kaart doorbrengen

Auteur:
[LSMT] Stefan


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!