Eco Sheep Paddock V v1.4.6.7

Eco Sheep Paddock V v1.4.6.7

De productie van wol en schapen in FS22 betaalt zichzelf nooit terug. Dus om het weer winstgevend te maken, heeft deze mod zonnepanelen om de paddock te laten draaien en genereert DUBBEL de dagelijkse bedrijfskosten! Alleen al door de paddock te hebben, kun je zelfs zonder schapen elektriciteit (en dus geld) opwekken. Het belangrijkste hier is echter de capaciteit voor schapen. In plaats van de standaard 65 dieren die je krijgt met het grote schapenverblijf in FS22, geeft dit je maar liefst 300 schapen max, en kan je de wolproductie voor al die schapen gemakkelijk aan!

Hoe zit het met de waterkosten? Schapen hebben, net als alle dieren, water nodig en in FS22 moet je buitensporige dagelijkse bedragen betalen voor het drenken van je dieren. Deze paddock heeft een waterbak die je direct vanuit je watertanks kunt vullen! Er kan 150.000 l water in! Genoeg voor 300 schapen voor een paar maanden! Vul het om de paar maanden aan via uw goedkope (of gratis) watervoorraad om uw schapen gezond te houden en hun voortplanting te stimuleren. Ja – je hebt het water nodig om ze gezond te houden! Er is nu een balk toegevoegd aan het tabblad dierinformatie om de hoeveelheid water die momenteel in de paddock staat weer te geven.

Houd er rekening mee dat al mijn mods standaard Engels, Duits en Frans ondersteunen; andere talen zijn op aanvraag beschikbaar.

Eventuele suggesties, voel je vrij om te vragen. Houd er rekening mee dat op dit moment de productie van drijfmest en mest voor schapen niet beschikbaar is vanuit deze paddock. Dit komt door de wijzigingen die moeten worden aangebracht buiten de parameters van het spel, wat kan leiden tot problemen met spelprestaties en gegevensverlies. Momenteel bezig met dit probleem.

Toekomstige updates
Blijf deze ruimte in de gaten houden, een vergelijkbare koeienstal is momenteel in bètatest voor veel meer dieren en verhoogde mestproductie.

Auteur:
SuperSpud


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Objecten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!