Korstbreker 4750 AP v1.0.0.0

Korstbreker 4750 AP v1.0.0.0

De Crust Buster 4750 AP is een landbouwwerktuig dat is ontworpen voor verschillende grondbewerkingen, voornamelijk gebruikt om harde grondlagen op te breken, gewasresten te mengen en zaaibedden voor te bereiden. Het is onderdeel van de Crust Buster-lijn van luchtplanters (AP), met een robuuste constructie en efficiënte technologie die gericht is op het verbeteren van de plantprecisie en productiviteit.

Belangrijkste kenmerken van de Crust Buster 4750 AP zijn:
Rijeneenheidontwerp: zorgt voor een consistente plaatsing van het zaad met instelbare neerwaartse druk, waardoor optimaal contact tussen het zaad en de grond mogelijk is.
Zaaddoseersysteem: nauwkeurige luchtdosering voor een gelijkmatige verdeling, waardoor de kiemkracht en de oogstopbrengsten worden verbeterd.
Duurzaamheid: Gebouwd voor zware omstandigheden in het veld, garandeert langdurige prestaties en minimale uitvaltijd.
Aanpasbare configuraties: Verkrijgbaar in verschillende rijafstanden en breedtes, waardoor boeren de machine kunnen aanpassen aan de specifieke vereisten van hun gewassen.
Hoge capaciteit: ontworpen om grote oppervlakken efficiënt te bedekken, waardoor de planttijd wordt verkort.
De Crust Buster 4750 AP is een populaire keuze voor grootschalige landbouwbedrijven die gericht zijn op efficiëntie en hoge opbrengsten.

Auteur:
Rockin\\\' T Modding


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!