Spawn-pallets gestapeld v1.1.0.0

Spawn-pallets gestapeld v1.1.0.0

Waarom spawnen de meeste pallets maar op één laag? NIET MEER! Deze scriptmod lost het probleem op dat er niet genoeg pallets kunnen spawnen in een (basisspel of mod) productie- of veehouderijspawnpunt!

FUNCTIES
– Deze mod zal alle pallets updaten om gestapeld te spawnen, tot 2m. Dit zal ervoor zorgen dat sommige pallets (bijv.: Wol) 2 hoog spawnen, en andere (bijv.: Oliën) tot 5 hoog spawnen!
– Automatische "Double Up" die elk spawnpunt inneemt dat een enkele rij is, en als de ruimte het toelaat – spawn twee rijen, met dezelfde stapeling! Bijvoorbeeld de basisspel Grain Mill spawnt standaard 5 pallets. Nu spawnt het er 30!
– De spawning-update is van toepassing op alle productiegebouwen, veehouderijen waar pallets (kippen, schapen en bijen) spawnen en kassen.
– Alle basisspelproducties, kwekerijen en kassen zijn getest en aangepast om te werken zoals verwacht.
– Gerelateerde modgebouwen krijgen dezelfde behandeling, maar alleen als die mod nog geen gestapelde pallets heeft.

AANBEVOLEN
Omdat deze mod het aantal pallets dat op een bepaald spawnpunt spawnt, verandert van 2x naar 6x, is er een kans dat pallets *niet* spawnen vanwege palletlimieten in het spel.
– "Beperkte palletobjectfix voor Farming Simulator 22" door GtX (op GitHub)

VOORZICHTIGHEID
– Wanneer je deze mod toevoegt aan een bestaande gamesave, als er al pallets in een spawnpunt staan, worden die pallets niet beïnvloed. Dit kan ervoor zorgen dat een spawner met één rij meer pallets spawnt, maar ze worden niet goed gestapeld omdat de bestaande pallets zouden zijn gespawnd zonder de "double up"-functie. Zodra het spawnpunt is gewist, worden de pallets gestapeld zoals verwacht.

AANPASSING
– Spawning kan worden aangepast voor elk basisspel of gemodde gebouw via een configuratiebestand dat automatisch wordt toegevoegd aan je modSettings-map. Zie dat bestand voor instructies over hoe spawning kan worden aangepast.

WIJZIGINGSLOGBOEK 1.1.0.0
– Vaste veiligheidscontrole voor het stapelen van pallets op spawners met reeds gestapelde pallets
– Ondersteuning toegevoegd voor debugMode & debugStopMultiLayer vlaggen aan het configuratiebestand
– Extra bescherming tegen ontbrekende palletgegevens
– NeverStack-lijst voor Platinum-pallets gerepareerd

Licentie: CC0 1.0 Universeel
Alle code hierin is © GMNGjoy en gedeeld via CC0 1.0 Universal; neem contact op met @gmngjoy op Discord voor eventuele verzoeken.

Auteur:
GMNGjoy


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Overig mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!