Stro Oogst Pakket v1.2.0.0

Stro Oogst Pakket v1.2.0.0

Met het Straw Harvest Pack introduceert Creative Mesh een bekende en populaire functie in Farming Simulator 22.

Wijzigingslogboek 1.2.0.0
– vast bandontladingseffect in pellethal veroorzaakt prestatieproblemen
– vaste baleCollect-wielen resetten bij het opvouwen
– verminderde BaleCollect botsingskatapult

Wijzigingslogboek 1.1.0.0
– sneeuw- en parallax-occlusiekaart toegevoegd aan plaatsbare items
– extra voordeel bij de verkoop van pelletpallets op palletverkoopstations
– vaste balentrek tijdens het lossen van Bale Collect
– vaste BaleCollect wielrotatie (katapulterend effect)
– vaste weergegeven balengrijpercapaciteit
– Krone Big Pack Bale Collect configuratie waarschuwing voor ontvouwen opgelost
– visuele problemen in de pellethal opgelost
– visuele problemen met Krone Big Pack opgelost
– vaste slangklem op balenklemmen
– ontbrekende informatie op pallets opgelost
– bijgewerkte vertalingen
– verbeterde prijsbalans voor pelletwarmtecentrales
– verbeterd kraanbedieningsgebied voor gemakkelijker palletgrijpen
– verbeterde tiptrigger van pelletverwarmingscentrale
– niet-actieve vouwtekst op balengrijpers verwijderd
– verwijderde ontvouwing op Krone Big Pack Bale Collect-configuratie

Breid uw landbouwactiviteiten uit met de pelletindustrie en verhoog de productiviteit met krachtige machines van KRONE en Bressel und Lade.

's Werelds eerste mobiele pelletoogstmachine, de KRONE Premos 5000, kan pellets produceren door stro of hooi direct van het veld te verzamelen, of kan stationair worden bediend met de extra balenversnipperaar. De geproduceerde pellets kunnen worden verkocht, gebruikt voor dierenstrooisel, aan dieren worden gevoerd, of u kunt ervoor kiezen om ze te verwerken in de meegeleverde industriehal.

De KRONE BiGPack 1290 HDP II en KRONE Comprima V180XC zijn de balenpersen bij uitstek voor een krachtige strooogst. Met de bevestigbare KRONE BaleCollect kan de BiGPack stapels van maximaal drie vierkante balen tegelijk lossen. Bovendien wordt de Comprima ook geleverd met een variabele ronde baalgrootte-optie.

Omdat de KRONE BiGPack, Comprima en Premos in werkelijkheid balengaren, netten en melasse nodig hebben, kan deze functie nu optioneel worden toegevoegd via winkelconfiguraties om uw virtuele landbouwervaring te verbeteren. Wanneer deze optie is ingeschakeld, moet u de pallets met verbruiksartikelen in de winkel kopen.

Het hanteren van balen is eenvoudig met de meegeleverde balengrijpers van Bressel und Lade en Lizard. Deze grijpers zijn er in verschillende maten voor voorladers, verreikers en wielladers. Ze grijpen en houden de balen vast tijdens het verplaatsen en laten de balen alleen los wanneer u dat wilt.

De meegeleverde industriehal kan op drie verschillende manieren worden geconfigureerd. U kunt hem gebruiken als een lege hal voor het parkeren van uw voertuigen en het opslaan van balen en pallets. Voeg een halkraan toe om het verplaatsen van bulkmateriaal, balen en pallets gemakkelijker te maken. U kunt ook een automatische palletiseerder toevoegen om de pellets die door de KRONE Premos 5000 zijn gemaakt, verder te verwerken. De pallets die met pellets zijn gevuld, kunnen vervolgens met een hogere winst worden verkocht bij het verkoopstation, dat ook bij de add-on is geleverd.

Auteur:
Creative Mesh


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!