Door de jaren heen v1.0.1.2

Door de jaren heen v1.0.1.2

Verlang je terug naar vroeger? Zoek je een extra uitdaging? Wil je eens wat anders spelen dan je tot nu toe hebt gedaan? Wil je spelen met machines die je normaal gesproken nog nooit eerder hebt gedaan?

Wijzigingslogboek: 1.0.0.1
Probleem opgelost met een nieuw spel zonder een bestaande savegameDirectory waardoor het spel stopte
werken.

Wijzigingslogboek: 1.0.0.2
Extra gegevensvalidatie van jaren toegevoegd om in bepaalde gevallen typeverschillen te voorkomen.

Wijzigingslogboek: 1.0.1.0
Het pictogram is bijgewerkt om beter zichtbaar te zijn
Verkoopartikelen worden nu weer getoond
Combinaties worden nu correct gefilterd
Contractmachines worden nu correct gefilterd
Probleem met melding bij eerste keer laden opgelost

Wijzigingslogboek: 1.0.1.1
Fatale fout opgelost bij verkoop van voertuigen zonder jaren in multiplayer

Wijzigingslogboek: 1.0.1.2
Bug opgelost waarbij verkoopartikelen verdwenen bij opnieuw inloggen
Bug opgelost waarbij items niet beschikbaar waren bij jaarwisseling
Ondersteuning toegevoegd voor het vervangen van missievoertuigen met wat beschikbaar is

Through the Years neemt jou en je vrienden mee door de jaren heen, waarbij je elk jaar nieuwere en krachtigere machines ontgrendelt.
Met zware aanpassingen voor uw specifieke wensen, zal deze mod uw aankoopopties beperken tot de voertuigen die beschikbaar zijn op het moment van uw spel. Met een startjaar zo laag als 1950, kunt u uw weg banen van tractoren met minder dan 50 pk en ploegen met 2 voren, naar de nieuwe en krachtige machines van de moderne landbouwwereld.
Deze mod voegt een compleet nieuwe laag van progressie toe, zoals je van zoveel andere simulatiegames kent. Je krijgt de kans om met machines te spelen die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt geprobeerd.
Het overgrote deel van de voertuigen in het basisspel zijn zeer modern, dus deze mod werkt het beste in combinatie met andere mods.

Welke mods je gebruikt, is helemaal aan jou. Het gedrag van elke categorie kan worden geconfigureerd, en er is ondersteuning voor ten minste 1 voertuig per functie, zodat je niet tot 2008 hoeft te wachten om te beginnen met het oogsten van aardappelen.

Let op: Deze mod volgt de in-game jaren die in maart veranderen (niet in januari). Er vindt dus een jaarwisseling plaats als je van februari naar maart gaat, en niet van december naar januari.

Auteur:
Thalley


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Overig mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!