Le Gaec du Clos Joli v2.0.0.0

Le Gaec du Clos Joli v2.0.0.0

Hallo allemaal en welkom bij Gaec du Clos Joli, een klein Frans kaartje vol charme, gelegen aan de voet van een vallei.

Versie 2.0.0.0
– Correctie van de textuur van de luzernebaal.
– Volledige herinrichting van het koeiengedeelte.
– Nieuwe productie (mod) toegevoegd.
– Kleine herontwikkeling van het productiepunt van het boerderijgebouw.
– Er is een kalkinkoopstation toegevoegd nabij de coƶperatie.
– Diverse decoratieve toevoegingen en andere oplossingen…
BELANGRIJK: Helaas is een nieuwe back-up verplicht, mijn excuses voor de verschillende wijzigingen die aan de kaart zijn aangebracht
En nog 1 mod die nodig is (vergeet hem niet!!!)
Gelukkige ontdekking of (opnieuw) iedereen en goed spel

Helaas is de Gaec in slechte staat en heeft hij jou nodig. Zowel het land als de dieren zijn verkocht en je hebt nog maar een paar gebouwen over, een beetje graan in je cellen en een beetje gebruikte apparatuur om de Gaec weer op de rails te krijgen. Goede rails.
Lukt het u om de Gaec du Clos Joli, die zo jammerlijk in de vergetelheid is geraakt, weer in zijn oorspronkelijke luister te herstellen?
Dit is het scenario dat ik u met deze kaart voorstel. Denk goed na voordat u een beslissing neemt, want het voortbestaan van de GAEC hangt aan een zijden draadje…

DE KAART BEVAT:
– STANDAARDGEWASSEN + LUMINIUM (mogelijkheid tot luzernehooi voor dieren of voor de verkoop)
– 31 VELDEN VAN VERSCHILLENDE VORMEN EN MATEN
– 4 WEIDEN
– Veel verkooppunten en diverse producten (meloen, rode sla, havermelk, yoghurt, etc.) en een kleine BGA die u kunt kopen.

JE BEGINT MET:
– EEN FUNCTIONELE BOERDERIJ MET SILO, SCHUREN, ETC. EN EEN KIPPENKOEL, 2 PAARDEN EN EEN KOEIENSTEEK DIE ALLEEN OP U WACHTEN.
– EEN KLEINE MOESTUIN MET DE PRODUCTIE ERVAN.
– GEBRUIKTE MAAR FUNCTIONELE MATERIALEN.
– 1 NIET-BEBOUWD VELD.
COMPATIBEL MET PRECISION FARMING EN SERVERS. De kaart is geschikt voor individueel of groepsgebruik met kleine hardwarebronnen.

VERPLICHT PLAATSBARE MODS ALLEMAAL BESCHIKBAAR:
MINI-BGA
STENEN MUUR
PAKKET VAN 60 GEBOUWEN
BOERDERIJPRODUCTIEPAKKET
VERKOOP ALLES
PRODUCTIE VAN ZADEN EN MESTSTOFFEN

Auteur:
Gizmo Modding


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!