Fiat 1900TD v1.0.0.0

Fiat 1900TD v1.0.0.0

Een oude tractor met iets meer pk's en helemaal geen techniek
Voorwoord: Deze tractor heeft geen techniek of franjes
Ik was op een regenachtige dag op de boerderij en passeerde een oude schuur.
En daar vond ik hem, de oude Fiat 1300dt (bekend van de LS19), motorschade, lakschade en dat kon je zien
dat het zijn beste jaren had gehad.
Dus koppelde ik hem aan de MF8S en trok hem naar de werkplaats. Nadat ik een duidelijk beeld had van alles wat de oude ontbrak, was ik vastbesloten een nieuwe landbouwtractor in elkaar te zetten.
Er werd koffie gezet, er speelde een rockklassieker op de radio en ik ging aan de slag onder de laskap.
Eruit met de oude motor en erin met een nog bruikbare 6-cilinder diesel met een cilinderinhoud van 7,2 liter.
Ook een oude Iveco Turbo, die in de hoek van de werkplaats klaar stond om gebruikt te worden, werd snel aangepast.
Na de motorbediening, die eigenlijk heel goed verliep, dacht ik na over de werkzaamheden die er dagelijks op de boerderij gedaan moeten worden.
Ik besefte al snel dat de oude Fiat zonder fronthydrauliek slechts een korte klus zou kunnen klaren. Dus maakte ik een rondje rond de boerderij en controleerde de oude Steyr, die vaak als reserveonderdelenwinkel werd gebruikt. En daar was hij dan, een goed bewaard gebleven fronthydrauliek. Enkele laswerkzaamheden later was de ombouw succesvol en was het hydraulisch systeem klaar voor gebruik.
Nog een paar penseelstreken met de goede oude roestwerende verf hier en daar en de oude Fiat was weer klaar voor gebruik.
Hij rookt, rammelt, verliest olie en je kunt de versnellingen waarschijnlijk zelfs op de naburige boerderij horen schakelen, maar hij loopt
Het is nu mijn nieuwe favoriet op de boerderij en brengt me terug naar mijn kindertijd, toen je nog oude tractoren kende en je hart sneller klopte als je ze zag rijden
Misschien zal het voor één van jullie ook wat vreugde brengen, daarom stel ik het aan jullie ter beschikking. Maar wees gewaarschuwd, je hebt veel olie nodig
LG Lugar81

Auteur:
Lugar81


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Tractoren mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!