Ralles-kaart 4x v5.0.1.0

Ralles-kaart 4x v5.0.1.0

Dag iedereen,
Nieuwe savegame vereist!
Eén ding vooraf Kretik is gewenst en mag ook!!! Let maar eens op je toon 😉
Dus nu naar de kaart,
Ze is nog steeds niet perfect en heeft zeker nog steeds haar gebreken.
Wat heb ik gedaan???
1. Verkooppunten toegevoegd (deze werpwaarschuwingen omdat de kaart in de toekomst weer multifruit zal zijn en deze ontbreken!)
2. Ik heb enkele texturen aangepast
3: Het archief opgeschoond.
4: Kleine bugs opgelost
Nieuwe savegame vereist
Op dit punt wil ik erop wijzen dat deze kaart feitelijk voor de LS 2009 is gebouwd en sindsdien pas is geconverteerd, dus sommige dingen zijn niet helemaal schoon en onjuist. Maar het geeft geen LUA-fouten en is volledig speelbaar.

Bekende bugs:
! Voetgangers zijn te snel en lopen soms over het veld
! Het verkeer past er niet in en rijdt maar door één straat
!Kleinere heuvels op de kaart zodat je er niet overheen kunt met de tractor. (U kunt dit wijzigen in de landschapseditor met behulp van de afvlakkingsfunctie.)

Fout: Mesh 'ID62' heeft nul driehoeken. Ik heb geen idee waar het vandaan komt
Meld fouten gerust aan mij, maar ik zal niet zo snel nieuwe updates vrijgeven omdat ik alleen iets op de kaart doe als ik tijd heb.
Bovendien, als je de andere versies niet leuk vindt, moet je ze ook niet laden.
In deze betekenis
Groeten Ralle
Zoals altijd gaat de eer naar alle modders wiens mods ik heb gebruikt

Auteur:
ralle19807


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!