Automatisch water voor dieren en kassen v1.0.0.0

Automatisch water voor dieren en kassen v1.0.0.0

Geen zorgen meer over water! Er is vooruitgang geboekt en nu zijn er waterleidingen op uw boerderij. Installeer deze pomp in de buurt van een stal of kas en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over water.
Deze pomp verbindt namelijk de bestaande waterleidingen op uw boerderij met de drinkbakken en kassen voor dieren.

– Prijs $5.000
– Dagelijks onderhoud $ 5

Let op: De enige manier om water in consoles te automatiseren zonder gebruik te maken van een script is door een silo-uitbreiding al gevuld met water te gebruiken. Dit gezegd zijnde zijn deze leidingen en waterpomp niets meer dan een uitbreiding van een silo die al voldoende water bevat voor je dieren en kassen. .
Maar wees voorzichtig, bij het installeren moet u oppassen dat u het niet op de verkeerde locatie plaatst, zodat u het niet meteen hoeft te verwijderen.
Zoals eerder aangegeven is het een uitbreiding van een silo die al gevuld is met water, dus als er behoefte is aan verkoop, wordt het water ook verkocht.
Dit is een standaardfunctie van het spel. Als je een silo verkoopt, worden alle materialen die erin zitten ook verkocht. Wees voorzichtig om te voorkomen dat je te veel geld op je banksaldo verdient.
Als het nodig is om het te verkopen, kunt u de Easy Development-mod (PC/MAC) gebruiken om het extra geld op te nemen.
Wat consoles betreft, kunt u naar de autowinkel gaan en voertuigen huren totdat al het extra geld is opgenomen.

Auteur:
JogaDim


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Overig mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!