Invictus Duitsland v1.0.0.0

Invictus Duitsland v1.0.0.0

INVICTUS DUITSLAND richt zich op de mensen die de vrijheid en veiligheid van ons allemaal garanderen door hun diensten aan hun land. Als ze tijdens hun diensttijd blijvende fysieke en mentale beperkingen hebben opgelopen als gevolg van verwondingen, verwondingen of ziekten en hun nieuwe plek in de gemeenschap hebben gevonden, verdienen ze ons respect en onze erkenning. Want als ze terugkeren naar een nieuw leven, openen ze ook perspectieven voor andere mensen en geven ze moed en hoop.

Deze militairen en de leden van de hulpdiensten, maar ook hun families, verdienen al onze steun bij hun rehabilitatie. De INVICTUS GAMES laten op unieke wijze zien hoe belangrijk sport is voor revalidatie. Daarom gaan wij door. De eerste editie van Invictus Duitsland vindt plaats op 27 en 28 juli 2024 in Düsseldorf. Naast de deelname van de Duitse INVICTUS GAMES-gemeenschap zijn landen die in Duitsland gestationeerd zijn en teams uit buurlanden uitgenodigd. Zoals tijdens de INVICTUS GAMES 2023 voor het eerst met succes werd uitgevoerd, zullen ook deelnemers van “blauwlichtorganisaties” (bijvoorbeeld politie, brandweer, THW) aanwezig zijn bij de spelen in Düsseldorf.

Reclamedisplay/muren
Aankoopprijs: € 0
Inkomen: € 60,- per dag per stuk
Winkelcategorie: Bouw / Productie / Generatoren
Talen: Duits, Engels, Frans, Italiano, Spaans, Polski

Auteur:
Landbauer


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Overig mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!