Cobra DRI65 wegbreker v1.0.0.0

Cobra DRI65 wegbreker v1.0.0.0

Cobra DRI65 wegenbreker
Op het spel staande prijs: € 28.000
Fabrikant: Saelen TS Industrie
Modelproductiejaar ~2010-2017
Om de weghakselaar te gebruiken, volgt u deze eenvoudige stappen: benader de hakselaar, stap erin en start de motor, vergelijkbaar met hoe tractoren werken. Als je klaar bent, zet je de breker in met behulp van de “O”-toets op je toetsenbord. Als er een container in de buurt is, hoeft u zich geen zorgen te maken als het mondstuk een vreemde beweging maakt; de versnipperaar zal dit detecteren. Zorg ervoor dat de molen is ingezet en dat de motor draait en druk vervolgens op de "B"-toets om het malen te activeren.
De versnipperaar verwerkt alleen takken of boomstammen van redelijk formaat en is niet geschikt voor grote stammen. Hoewel het rotordeel visueel niet draait (3D-probleem), geeft het geluid van de slijpmachine aan dat deze actief is.
U heeft de mogelijkheid om te kiezen of u wel of geen kentekenplaat wilt plaatsen. Je kunt de houtsnippers ook op de grond of in verschillende afvalcontainers lossen, bij voorkeur kleinere zoals de ANS-1900 of een kleine dumptruck. De verlichting, richtingaanwijzers en achteruitrijverlichting werken naar behoren.
Met de "O"-toets kunt u de breker inklappen zodra deze is gedeactiveerd met de "B"-toets, en omgekeerd. Er wordt geen fout gerapporteerd in het logboek. Aarzel niet om uw feedback over deze mod te delen; Updates kunnen in de toekomst worden overwogen.

Auteur:
S0rry BlackColor


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!