Rolnik Sam met Dolinie v1.0.0.0

Rolnik Sam met Dolinie v1.0.0.0

– Een kleine kaart met een fictieve regio. Aangepast aan kleine machines tot 80 PK. Ideaal voor computers met weinig rekenkracht.
– 33 Velden + 1 weide
– 48 landbouwgronden
– 1 speelbare boerderij
– 8 aankopen
– 6 koopstations. (Water, Kalk, Meststof, Zaden, Sproeien, Brandstof)
– Water kan worden gevuld uit 2 putten langs de weg. Het is gratis.
– Bij de buurman ligt een grote kalksteen.
– Diesel en Sproeiers staan ook op het erf van de buren. Diesel = blauwe vaten, spuiten = vierkante Mausers.
– De zaden en meststoffen liggen in de tuin van de andere buurman, het zijn geschikte pallets.
– Extra mods inbegrepen in het kaartpakket.
– Extra donkerdere texturen en gemalen stoppels zijn ook inbegrepen in het pakket, je moet ze zelf toevoegen.
– Er is geen poort of poort op de boerderij omdat ik niet wist hoe ik deze moest toevoegen, dus je moet deze vanaf het spelniveau bouwen.
De juiste poort en poort uit de schermafbeelding zijn opgenomen in het kaartenpakket. De poort en het wicket zijn correct bewerkt.
– Geen fouten in het LOG
– Alle mods zijn gedownload van ModHub + ik heb aankoopwijzigingen van mezelf toegevoegd. Je kunt ze van de kaart halen zoals je wilt.
– Voor mij laat het log geen fouten zien, maar voor jou kan het anders zijn, afhankelijk van welke verbeteringen je gebruikt, dus geef mij niet de schuld van eventuele fouten.
Alle mods die je nodig hebt voor deze kaart zitten in dit pakket. Je hoeft alleen maar de instructies te lezen en je hoofd te gebruiken.
– De minikaart is alleen grijs omdat ik er geen zin in had om hem te maken, en ten tweede is hij eigenlijk niet nodig voor zo'n kleine kaart.
– De kaart bevat geen gewassen die niet voorkomen in Polen. Bijv.: Katoen, sorghum, enz…

Veel plezier. Met vriendelijke groet, auteur ArturMPL.

Auteur:
ArturMPL


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!