Un Petit Coin de France v1.0.0.0

Un Petit Coin de France v1.0.0.0

Welkom in Un Petit Coin de France, een fictieve Franse regio met een rustige en aangename omgeving waar het leven goed is.
In deze kleine regio kunt u uw agrarische passie de vrije loop laten en de verschillende projecten uitvoeren die u op de kaart heeft geïmplementeerd.
De kaart bevat gepersonaliseerde soundscapes, een dorp, een dealer, een meer, heteluchtballonnen, verkeers-AI, NPC's, veehandelaren en andere kleine dingen die ik je laat ontdekken.

De kaart omvat:
– 21 velden, allemaal te koop. (verschillende maten)
– 3 te koop weilanden.
– 8 extra te kopen gebieden om te bouwen, groot te brengen of te cultiveren (verschillende maten)
– 1 grote wijngaard voor de meer avontuurlijke mensen met aangrenzend landgoed.
– Achtergrondkaart ook verkrijgbaar.
– 1 klein meer met toegang tot de waterbehoeften van uw toekomstige dieren.
– 1 dealer met 1 functioneel servicestation. (een tweede spawnpunt voor voertuigen bevindt zich achter de hoofdboerderij)

6 gepersonaliseerde verkooppunten, allemaal functioneel, namelijk:
DE COOP, DE VILLA VIGNERONNE, DE DORPSKruidenierswinkel, SARL DU LAC, AU BON MOULIN EN DE VEEMARKT VAN HAUT BEYLERON (granenprijzen zijn licht gestegen bij de coöperatie, evenals de prijs van stenen bij SARL du Lac en ook andere producties)

Je begint jouw Agrarische carrière daarom met het volgende:
– Een kleine boerderij met een silo + 1 reeds bebouwd veld en een 2e boerderij achter de dorpscoöperatie.

Om uw verschillende landbouwprojecten uit te voeren, beschikt u op de boerderij over:
3 tractoren, 1 oogstmachine, 1 bak, 1 zaaimachine + 1 cultivator, 1 ploeg, 1 spuitmachine, 2 massa's en 1 balenpers. Een goed begin, maar wees voorzichtig, vergeet niet de verschillende apparatuur te repareren, anders gaat deze kapot.

BELANGRIJK: Wees voorzichtig met het missiesysteem (OOGSTEN) zorg ervoor dat je een optimaal oogstpercentage hebt, anders voltooi je de missie niet vanwege de kleine omvang van bepaalde velden.
Dat is het, ik heb het besproken, nu is het aan jou. Als je van kleine velden en kleine apparatuur houdt, is deze kaart voor jou gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is het leven dat daarbij hoort uit te vinden, jezelf plezier te maken en het tot leven te brengen.

Dit is een van mijn allereerste kaarten die ik een tijdje geleden heb gemaakt toen ik begon met het in kaart brengen van Farming 22, dus toegeeflijkheid is vereist. Er staan twee of drie fouten in het logboek, maar niets ergs, het is volledig speelbaar.
Het is een solomap die bedoeld is voor spelers die op zoek zijn naar een leuke kleine map en die graag met kleine of middelgrote hardware spelen, en dat alles in een prettige omgeving.

ALLEEN BESCHIKBAAR PC

Goede ontdekking voor iedereen en goed spel.

Auteur:
Gizmo Modding Melvyn Agripassion OMATANA MA7 KAMILOS0397


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!