IDAHO-KAART v2.0.0.0

IDAHO-KAART v2.0.0.0

Ik presenteer u de kaart van IDAHO.

V2.0.0.0
Het is niet nodig om een carrière opnieuw te creëren, je vervangt alleen de kaart.
1: Alfalfa optimalisatie en update.
2: Russische taal toegevoegd.
2: Koemod + luzerne/hooi-compatibiliteit met robot toegevoegd.

Een geoptimaliseerde en lichtgewicht kaart met grote velden.
Deze map is ontworpen om te spelen met courseplay en autodrive.
Het is een landbouwkaart, er is standaard geen dier op de kaart geïnstalleerd, maar je hebt een grote tuin om de gewenste mod te installeren, er zijn zeer goede mods die veel beter zijn dan die van het kantoor van het spel, je hebt ruimte om alles te plaatsen in je tuin. Geen enkele kaart biedt zo'n grote tuin als de IDAHO-kaart;)
IDAHO is een staat in het noordwesten van de Verenigde Staten, het is een staat die veel export van aardappelen biedt, deze fictieve kaart biedt ook een goede exportprijs voor aardappelen met de trein.
Alfalfa is standaard geïnstalleerd, je kunt het verzamelen in balen of zwaden, de boerderijsilo's zijn multifruit.
Ik heb ook een kas toegevoegd om druiven en olijven te verbouwen, geen mod nodig om je fruit te verzamelen, je kunt een afvalcontainer uit het spel gebruiken en je kassen legen.

Deze kaart bevat geen fouten en waarschuwingen, er is veel werk verzet aan optimalisatie en polygoonbotsingen, deze kaart is licht en zeer vloeiend.
Een kleine pc kan deze kaart gemakkelijk uitvoeren.
Er zijn 20 velden van 70.602 hectare tot 2.491 hectare. Er zijn dus zeer grote velden tot kleine.

Auteur:
Zoltatem


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!