Selectable Bale Capacity Addon v1.3.0.0

Selectable Bale Capacity Addon v1.3.0.0

Wijzigingenlijst 1.3.0.0
Balenpersen met [LIFTABLE] in de naam zijn verwijderd uit de winkel en hebben geen van de verbeteringen van deze update ontvangen, hebben geen invloed op bestaande saves, maar u moet deze balenpersen zo snel mogelijk vervangen, aangezien ze in een toekomstige update volledig zullen worden verwijderd.
3x capaciteit verwijderd en vervangen door 9x capaciteitsoptie. Modbeschrijving bijgewerkt om de wijzigingen weer te geven.
Verhoogde werksnelheid op alle balenpersen. Fastbale is het beste op balen met een capaciteit van 2x+.
De MF RB 4160V Protec, Rotana 160 V Combi, MF 2370 Ultra HD & Squadra 1290 UD balenpersen toegevoegd vanaf de 1.9.1.0 game-update.
Ondersteuning toegevoegd voor Alfalfa en Clover.

Wijzigingenlijst 1.2.0.0
Update om compatibiliteit toe te voegen met Twine Addon v2.0.0.1
Update om compatibiliteit toe te voegen met Net Wrap Addon v2.0.0.0

Wijzigingenlijst 1.1.0.0
Onjuiste capaciteit van de vierkante 180cm 4x strobalen verholpen.
Tweede set balenpersen toegevoegd die optilbare balen van 100 kg kunnen produceren bij alle capaciteiten. [Liftable] zit in de naam van de balenpers.
ModDesc geüpdatet om Jos te crediteren voor het originele idee van de hefbare balen.
Geoptimaliseerde Fastbale om efficiënter te werken met balen met grotere capaciteit (kan ertoe leiden dat de balenpers delen van het zwad mist met balen met standaardcapaciteit).
Bijgewerkte New Holland BigBaler 1290 balenpers met hoge dichtheid naar de nieuwste versie van xml.
Bijgewerkte CaseIH LB436 HD-balenpers naar de nieuwste versie van xml.
Bijgewerkte Kuhn SB 1290 iD-balenpers naar de nieuwste versie van xml.

Deze add-on voor het Selectable Bale Capacity Pack bevat gewijzigde versies van het standaard basisspel Balers die de Net Wrap Addon & Twine Addon mods van DD ModPassion ondersteunen, evenals de grotere 2x, 4x & 9x capaciteiten van het Selectable Bale Capacity Pack.

Vereiste aanpassingen:
Selecteerbaar balencapaciteitspakket van GH66Mods
Netwrap-add-on door DD ModPassion
Twine-add-on door DD ModPassion

OPMERKING: Vanwege de gewijzigde baalmaten werken alle balenladers en balenwikkelaars die NIET zijn aangepast om de nieuwe maten van het selecteerbare balencapaciteitspakket te ondersteunen, niet.

Auteur:
GH66Mods


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Werktuigen mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!