Rosendal-kaart v1.0.0.0

Rosendal-kaart v1.0.0.0

Wil je werken in uniek gevormde en steile velden? Op smalle bochtige wegen rijden?
Rosendal is een kaart gebaseerd op het echte gebied waar ik woon in West-Noorwegen. Het Noorse terrein is erg interessant en uitdagend.
Je hebt de fjord aan de ene kant, bergen aan de andere kant en kleine boerderijen met grasland in het midden. Dit betekent dat je krachtige voertuigen nodig hebt om het land te bewerken, en kleine machines die op de wegen passen.
Sommige delen van de kaart zijn minder steil, bijna vlak en meer open – dus je kunt groots uitpakken als je dat wilt. Vergeleken met de kaarten van het basisspel van 2 km x 2 km, is de grootte van het speelbare gebied ongeveer 60 procent + 15 procent fjord.

In het echte leven zijn alle velden grasland. Maar ik heb alle standaardgewassen toegevoegd aan de velden. Gebieden met veel gebouwen zijn veranderd in verkooppunten en productiepunten.
Het gebied ten zuiden van de hoofdrivier is fictief, geïnspireerd door het echte gebied en een combinatie van andere FS-kaarten.
Daar vind je de trein, die langs de varkenshouderij rijdt waar je alle gewassen kunt verkopen die gebruikt kunnen worden voor varkensvoer.
Ik heb ook een groot, open, vierkant veld toegevoegd dat bijna vlak is voor degenen die dat leuk vinden. Perfect voor arbeiders om in te werken zonder vast te lopen of in de war te raken, of als u wijngaarden wilt aanleggen enz.
Naast dat veld is er een plaatsbaar gebied, waar je gemakkelijk andere plaatsen kunt bouwen die ik niet aan de kaart heb toegevoegd.

Dit is mijn allereerste mod, dus ik heb geen van de objecten zelf gemaakt. Ik gebruik basegame-gebouwen en prefab-dingen. De kaart vereist dat de fantastische BuildingsOfNorway-mod is geïnstalleerd om te worden uitgevoerd.
Dat komt omdat de noorse gebouwen uit die mod komen. De meeste hebben functies, zoals dierenweiden voor schapen en koeien, opslagplaatsen, silo's, werkplaatsen en slaapplaatsen.
De meeste functies werken pas als de productie, het gebouw of het stuk grond is gekocht. In het echte leven heb ik geprobeerd gebouwen te gebruiken die het meest lijken op de echte gebouwen.
Als je kiest voor de start in de modus Nieuwe boer, begin je het land en de boerderij waarop ik woon te bezitten. Het is perceel 10, dat bestaat uit 5 velden, een huis, een schapenschuur, een hondenhok en 3 bijenkorven.

De koopbare percelen zijn geprijsd om te passen bij de waarde van zowel de grond als de functie van de bijbehorende gebouwen.
Aangezien de meeste gebouwen verkoopbaar zijn, kan de verkoopprijs ervan helaas hoger zijn dan wat u voor de grond hebt betaald.
U kunt kiezen tussen het kopen van grote percelen met beide velden, bossen, boerderijen en silo's, of alleen bossen kopen, alleen velden en goedkope velden met bomen. Sommige percelen bieden u opslagruimtes of werkplaatsen.
Om de BGA te gebruiken, moet u deze kopen. Als je de bunkersilo's wilt gebruiken, moet je ook het landperceel kopen.

Op de kaart vind je:
Een hoofdweg, kleinere openbare wegen en boerenpaden.
Fjord en rivieren waar u uw watertankers kunt vullen.
Diverse boerderijen met dierenweiden, silo's en werkplaatsen.
55 percelen. De hele kaart is perceel 1 en kan niet worden gekocht.
84 velden met missies – zowel akkerbouw als gras.
4 bospercelen en enkele andere percelen bevatten bossen.
Meer dan 10 verkooppunten die verschillende producten afnemen.
Trein die kan worden gebruikt voor de verkoop van varkensvoergewassen.
Meerdere plaatsbare productiepunten en een plaatsbaar gebied.
Een BGA en bunkersilo's.
Zagerijgebied met watervijver.
100 kaaspartjes om te verzamelen op de kaart.
4 uitkijktorens op een aantal goede plekken.

Aanbevolen aanpassingen:
Meer veeteelt mogelijk

Ik hoop dat je geniet van de kaart!

Auteur:
Olis9


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Kaarten mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!