Auto Drive-route voor de Hopfach v1.0.0.0

Auto Drive-route voor de Hopfach v1.0.0.0

Servus voor iedereen,
Als tweede project heb ik de Hopfach op me genomen, wat voor mij nog steeds de nonplus ultra onder de kaarten is. Het is groot, biedt veel afwisseling en heeft in de laatste versie zo'n 39.000 bomen. En dat is volgens "Papa Marcus" al een afgeslankte versie.
En het allergrootste respect voor "Papa Marcus", die de kaart bijna in zijn eentje voor de 22er aanpaste en met enkele, deels uitputtende testers "plezier mocht hebben".
"Wat? Ik was het niet…..elk dat"
Dus, de grote melkveehouderij (Am Waldhof) heb ik wat meer in detail doorlopen. Dat wil zeggen, u kunt naar stallen 6 – 1 gaan (dat is de bedoeling) en de AD-chauffeurs stro en water laten voeren en toevoegen. De baan is ingebroken als een circuit, dus laat het van 6 naar 1 gaan als je het niet tussendoor hoeft te vullen.
Ik nam een MF en de Aperion 3401-trailer voor het genereren van cursussen. De MF is een wendbare trekker die goed door de bochten kan.
Probeer het indien mogelijk NIET met een 1050 er Fendt of zelfs een JD, de Fendt heeft ja een draaicirkel slechter dan een 38 tonner.
De Öomrang-boerderij en de koeienboerderij Decker ben ik ook binnengereden om te voeren.

Welnu, anders raad ik de gebruikelijke "veiligheidsmaatregelen" aan, zoals een voet van het gas, niet te veel op een baan (wegen zijn meestal gewoon een beetje smal), en geen 1050!
Ik wens veel plezier!

Auteur:
DerWolfimSchafspelz


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Overig mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!