Autoloading-trailer compatibel met basisspel en Platinum Edition v2.3.0.2

Autoloading-trailer compatibel met basisspel en Platinum Edition v2.3.0.2

Autoloading palletwagen
Dit is losjes gebaseerd op de pro-voering die in het spel te vinden is, maar dit is gewijzigd om een nieuwere kleurstelling te hebben en, wat nog belangrijker is, het kan nu automatisch items laden die in de Platinum-editie zijn gevonden. Hoewel dit prima zal werken met de pallets in het basisspel, kan het nu ook pallets laden die alleen in de Platinum Edition voorkomen. Metaal, schalen, prefab wanden, balken enz. – Elk item dat u kunt vinden in de Platinum Edition.

Het heeft een enorme capaciteit – 50.000 liter in autoload. Het kan ook een aantal verschillende pallets bevatten en ze vasthouden met spanriemen – u MOET automatisch laden hebben uitgeschakeld om verschillende pallets in de trailer te hebben, anders zal het teniet doen wat u erin hebt opgeslagen. De automatisch geladen kartonnen dozen zijn slechts vellen, dus u kunt andere pallets laden via de automatisch geladen items om uw draagvermogen te maximaliseren, hoewel het soms moeilijk kan zijn om te zien wat u hebt, maar eenmaal vastgehouden, zal uw trekkende voertuig laten zien wat er in wordt bewaard de rug.

De trailer wordt automatisch gelost bij een verkoopstation/productiepunt dat de opgeslagen grondstof in beslag neemt (ongeacht of u eigenaar bent van het productiepunt of niet).

Compatibel met elke vergelijkbare vrachtwagen en ook met een dolly.
Dit is de eerste Platinum Edition palletoplegger die beschikbaar is.

Een korte opmerking voor andere modders: als je de vullingstypes voor Platinum Edition wilt weten, zul je het moeilijk hebben op internet. Ik vond deze met vallen en opstaan. Aarzel niet om de mod te downloaden en de XML te bekijken of stuur me indien nodig een bericht voor de opvultypen.

Auteur:
SuperSpud


Wat zijn Farming Simulator 22 mods

Welkom bij de grootste Farming Simulator modding community. Weet je nog steeds niet zeker wat het nut is van Farming Simulator 22 mods? De game is ontwikkeld om aanpassingen (mods) te ondersteunen die door elke fan kunnen worden gemaakt. Je kunt dus mods gebruiken om het originele spel te upgraden. Ja, we zijn het erover eens dat de game al erg goed is, maar je hebt misschien het gevoel dat je meer oogstmachines, tractoren of ander gereedschap in de game nodig hebt. Bovendien biedt de game zelf verschillende soorten mods die de gameplay kunnen veranderen, enkele bugs kunnen oplossen die spelers irriteren of gewoon proberen de game interessanter te maken. Dit is waarom je FS22 mods zou moeten proberen. Aangezien er veel verschillende FS 22 mods zijn, zal het installeren van een ervan het spel een beetje veranderen en het zal uniek worden. Alle LS22 mods zijn volledig gratis, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen of verborgen belastingen. Probeer Farming Simulator 22 mods nu en word een betere boer.






Het beste FS22 Aanhangers mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!